torstai 16. kesäkuuta 2016

Pixelimössöä

Taas saa aloittaa postauksen pahoitteluilla vähäisestä päivittelystä... Hiljaista on ollut, kesäkausi kun on päällä. Ihanat kelit ovat houkutelleet kaikkialle muualle kuin koneen ääreen. Satunnaiset viileät kelit taas liikkumaan. Tällä hetkellä kumpikaan ei oikein onnistu. Vettä tulee kaatamalla, juurikin äsken iski valtava salama tuossa vieressä. Boltti nukkuu tyytyväisenä sohvallaan, joten minulle tarjoutui loistava sauma kirjoitella.


Viimeisen reilun kuukauden minun ja Boltin pikkuperhe on saanut nauttia siskoni Veran bordercollie Pixelin seurasta. Olemme kevään aikana vaihdelleet Veran kanssa ahkerasti koiria. Bolt on vieraillut Helsingissä muutamia päiviä, Pixu täällä satunnaisia pätkiä. Koirat ovat nauttineet suuresti, kun on kaveri seurana. Työpäivien aikana on joku jonka kainalossa loikoilla, lenkeillä joku jonka kanssa juosta kilpaa. Tosiaan Pixelin viimeisin vierailu venyi reiluksi kuukaudeksi.


Tämän kuukauden aikana olemme viettäneet aivan valtavasti aikaa uiden, juosten ja riehuen. Kaupunkikoira Pixeli sai vierailun aikana silminnähden lisää lihasmassaa, vaikka vetoja tehtiin huikeat kaksi kertaa. Uiminen ja kymmenet kilometrit vapaana juoksua tekivät tehtävänsä. Myös Boltissa on ollut havaittavissa muutosta, vaikka käytännössä treenin määrä on vähentynyt ainakin puoleen. Ruoka on tiputettu kesäksi hiukan kevyempään (Happy Dog Sport (28/16)), mutta täytyy varmaan palata vahvempaan, kun suunniteltu "lihotuskuuri" ei tunnu toimivan. Koira on edelleen solakka ja super lihaksikas oma itsensä.

© Jenni Pitkänen
© Jenni Pitkänen
© Jenni Pitkänen
Kevättalvella kuvatun Boltin terveystulokset saapuivat tässä jossain kohtaa alkukesää. Terve koirahan Bolttipoika on ! Lonkat olivat pienoinen pettymys, mutta muuten aivan odotettua tulosta!
Lonkat B/B, Kyynärät 0/0 ja selkäkin terve (LTV0)!3 kommenttia:

 1. Ei B/B lonkat menoa hidasta, Boltillahan on sitäpaitsi kunnon lihasmassa lonkkia tukemassa ;) Onnea terveestä koirasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no eihän ne huonot ole :D Aa:t olis ollut vaan paremmat ;) ja siis kiitos!

   Poista
  2. Joo no eihän ne huonot ole :D Aa:t olis ollut vaan paremmat ;) ja siis kiitos!

   Poista