keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lunta odotellessa

Talvikausi on starttailtu ilman lunta. On kyllä kylmää, ja hurjan jäistä, mutta se tärkein puuttuu edelleen. Ehkä kohta... ehkä.

Lumettomassa etelässä ollaan käytetty nyt runsaasti mielikuvitusta, ettei anneta pohjoisen ihmisille vielä ihan hirmuisaa etumatkaa. Vetohiihtokertojen määrä on edelleen siellä huimassa kahdessa. Vapaana juoksuttelua on kilometritolkulla sekä Boltilla, että minulla :))

Viimeisen viikon suosikiksi on löytynyt taas jälleen kerran Tuusulan järven jää! Aivan täydellinen paikka luisteluun! Minä luistimilla ja koirat juosten ollaan nyt pariin kertaan käyty liikkumassa. Aluksi jännitti jään kestävyys, sitten liukkaus. Itsellä on kyllä hyvä luistella, mutta koirat joutuvat keskittymään täysillä pystyssä pysymiseen. Torstain lenkillä mentiin Popon ja Boltin kanssa, ja ei se liukkaus hirmuisesti Bolttia tuntunut häiritsevän. Hirmuinen vauhti päällä joka suuntaan. Popo tyytyi hölkkäämään vieressä. Erityisesti nyt maanantain lenkillä, kun uskalsin jo luottaa jäähän tuli kiinnitettyä huomiota Boltin liikkumiseen. Kehonhallinta tuolla otuksella on kyllä jotain aivan mieletöntä!! Kiihdytykset ja jarrutukset hiukan hupsun näköisiä, mutta muuten painoi menemään aivan kuin vakaalla pohjalla. Kiitolaukassakin askel pysyi puhtaana eikä vauhti hidastunut edes loppulenkistä, vaikka matkaa kertyi noin 15km.


Jäälenkkeilyn lisäksi ollaan hyödynnetty kummallisia kouluaikoja, ja päästy liikkumaan poikkeuksellisen paljon valoisalla! Tiistain ohjelmassa oli hiihtelyä Hyvinkään tykkilumiladulla ja sen perään jäähdyttely hölkkälenkki metsässä Bolt vapaana sinkoillen! Aivan parasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti