tiistai 16. syyskuuta 2014

Roadtrip Itä-Suomeen

Lauantai aamuna kello kuusi auto starttasi Hyvinkäältä, suuntana Leppävirta, Suonenjoki ja Kuopio. Lähdin reissuun ystäväni Hennan, hänen koiransa Ekan ja Kodan kanssa. Reissun pohjimmainen tarkoitus oli hakea lyhytkarvaisen saksanseisojan pentu Steele kotiin, mutta kaikkea mahdollista saatiin samaan ajomatkaan mahtumaan.

Lauantaina kello 12 starttasimme Leppävirralla Kickbiken Suomenmestaruus kilpailuissa. Kisamatkana oli 5,8km ja kilpailin tytöt 18v luokassa. Junnuluokista omani oli ainoa jossa kilpaili enemmän kuin yksi kilpailija. Meitä oli huimat kaksi: minä ja Henna. Voitin kisan ajalla 16,12 ja Henna tuli noin puoliminuuttia perässä. Kisan jälkeen järjestäjä houkutteli meidät junnut osallistumaan myös maantiekävelyn SM-kilpailuihin ja hulluuden puuskassa päätettiin kokeilla. Yllättävän rankkaa on jos yrittää oikealla tyylillä tallustella. Tällä kertaa vaihdettiin Hennan kanssa osia, itse olin toinen ja Henna vei kultamitalin kotiin. Illaksi ja yöksi suuntasimme Suonenjoelle Jasminin ja Patrikin luokse.  Treenasimme Kodan ja Ekan, lenkkeilimme palauttavan lenkin ja juttelimme junnujen tilanteesta Suomessa. Paljon puitiin ajatuksia Ranskan EM-kilpailuista, kauden tavoitteista sekä treenamisista.
Onnelliset mitalistit

Sunnuntai aamuna suunnattiin Kuopioon hakemaan Steele kyytiin. Pikkumies pääsi ensimmäiselle kunnon automatkalleen Kodan ja Ekan kaveriksi takakonttiin. Autossa oli myös kolme tyttöä, koska Jonna sai meiltä kyydin Lahteen bussiin, sekä kolme kickbikea. Ahdasta oli, mutta matkaaminen oli oikein mukavaa! Steele matkusti oikein nätisti takakontissa. Matka meni mukavasti nukkuessa.

(c) Jenni Pitkänen

(c) Jenni Pitkänen

(c) Jenni Pitkänen

(c) Jenni Pitkänen

Steele sai kutsumanimekseen Bolt, Disney leffan superkoira Boltin sekä Jamaikalaisjuoksija Usain Boltin mukaan. Pikku-ukon kasvamisesta päivittelen mahdollisimman usein (helpottaa kun syksyn ylioppilas kirjoitukset ovat ohi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti