keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Roadtrip

Taas jälleen yksi viinkonloppu jonka aikana pakoilin todellisuutta hyppäämällä auton rattiin ja ajamalla minne mieli vei. Tällä kertaa starttailimme jo Torstaina, kun perjantaille suunniteltu koulutus peruuntui. Matkaseuraksi ajoimme Boltin kanssa hakemaan serkkuni Annan Helsingistä. Tankki ja mahat täyteen Hyvinkäällä, josta yhden pissatauon taktiikalla Kokkolaan. Kokkolassa asuu toinen perheeni, kummini perheineen, ihanat serkkuni (oikeasti pikkuserkkuja...) sekä muutamia hyviä kavereita.

Kokkolassa vietettyn  miniloman ajan Bolt vietti juoksunarussa takapihalla ja yöt nukkuen autossa (hyvää harjoitusta tulevaisuuden kisamatkoille). Perjantaina sekä lauantaina treenailimme Kickbikellä oikein loistavat pimeän treenit. Hiekka-autotietä peltojen keskellä. Lamppujen kanssa mentiin, mutta silti ensimmäisenä iltana metsästäjä koirineen pääsi yllättämään. Toinen irtokoirista lähti kisaamaan Boltin kanssa ja liimautui aivan tämän kylkeen. Eteen ja ohi käskyt on kuitenkin juurrutettu niin syvälle Boltin päähän, että poju vain jatkoi matkaa sivulle vilkaisematta vaikka toinen roikkui kyljessä. Perjantain vajaan neljän kilometrin spurtti mentiin täysin Boltin vetämänä ja Lauantaina roikuin myös vain mukana. Siitä huolimatta oli oma kroppa oudossa jumissa. Pohja oli niin pehmeä, että pike liiraili suorillakin pätkillä. Töitä sai tehdä koko kropalla!


 Molemmat treenit siis täysin ilman potkunpotkua! Bolt on loistolapsi!!!

Treenaamisen ohessa ehdin rakastua kutomiseen ja neuloin Boltille super miehekkään pipon korvien lämmikkeeksi. Tälläkin hetkellä on valmistumassa Boltille edustus takki (ei sitten yhtään isommalla projektilla voinut aloittaa...) Tavoitteena on saada puku valmiiksi talven kisoihin. Erityisesti tietysti Norjan Savaleniin.


Kutomisen ja treenien lisäksi vietin laatuaikaa sukulaisten kanssa, opettelin soittamaan rumpuja, shoppailin kirppareilla ja nukuin hyvin.


 Sunnuntai aamuna super aikaisin (okei vasta 6:00) starttasin pihasta pirteän viileään aamuun. Suuntana oli Jyväskylä ja VULlin hallituksen kokous. Alkumatka sujui hyvin. Musiikki soi, eikä väsyttänyt edes pahasti. Joskus 80km ajomatkan jälkeen sää alkoi huonontumaan ja pian huomasin ajavani lumi-räntä-sohjo sateessa. Lunta tuli aivan vaakatasossa, oli vielä pimeää ja minulla oli kesärenkaat alla... Jännitti aivan kauheasti. Kun päivä valkeni pääsi näkemään kuinka kaikki tien pientareet olivat aivan lumen peitossa. Tie onneksi oli vielä sula ja lumi suli suoraan pois. Yksi noin kymmenen kilometrin pätkä oli kammottavaa sohjoa ja silloin joutuikin ajelemaan super hitaasti. Talvikeleillä ajettuja kilometrejä minulla ei siis ollut tuota aamua ennen yhden yhtäkään. Hengissä kuitenkin selvittiin! Jyväskylässä vielä pikainen pissatus Boltille, takki päälle ja sitten minä suuntasin kokoustelemaan. Muutaman kerran kävin moikkaamassa pojua kokouksen tauoilla, mutta siellä se nukkui tyytyväisenä. Kokous itse oli erittäin avartava ja oli oikein kiva saada ihmisille viimein kasvoja. Jos sitä pikkuhiljaa alkaisi pääsemään kärryille tässä hallitustoiminassa :)

Mun paras roadtrip kaveri <3
Kokouksen jälkeen oli ollut tarkoitus treenailla junnuporukalla tuolla Jyväskylässä. Porukka oli kuitenkin karsiutunut vain minuun ja Neaan, joten jätimme tällä kertaa väliin. Kotimatka alkoi vielä valoisalla. Jossain kohtaa väsy alkoi painaa pelottavan paljon, ja ennen motari suoran aloittamista ajoin tiensivuun ja otin torkut. Hyvin mahtuu Fiat Stilon takakonttiin (penkin kaadettuna) kickbike, saksanseisoja ja ihminenkin vielä. Ihan vaakatasossa Bolt kainalossa nukuin 15min (tai 1h 15min...). Tämän jälkeen jaksoi vielä huristella kotiin.


Loppuun vielä pakko hehkuttaa eilistä peruskuntolenkkiä!! Iskän ja Kodan kanssa käytiin hölköttelemässä 7km! Tuli voittaja fiilis! Etenkin kun katseli sport trackeria lenkin jälkeen. Keskinopeus 7,9km/h ja on ollut tosi tasainen alusta loppuun! muutos ihan muutaman kymmenyksen. Pitää iloita pienistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti