maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus taikoja

Heipähei kaikille! Ja oikein hyvää juhannusta näin jälkikäteen. Toivottavasti just sun juhannus oli mukava :)

Meillä oli mahtava juhannus! Torstai aamuna pakattiin koirien kanssa laukku täyteen tavaraa ja hypättiin auton kyytiin. Suunta oli jonnekkin Mäntyharjun tienoolle (Suomen maantieto ei ole mun vahvuuksiani) juhannusta viettämään Jarin ja sen koko perheen kanssa. Yksitoista ihmistä, kolme koiraa, mökki, järvi ja juhannus. Säät eivät suosineet suosineet erityisemmin uimista, eikä ulkoilu pelejä, mutta sitten päästiinkin tekemään kaikkea muuta kivaa. Korttipelien ja saunomisen lomassa pääsin koeajamaan upouudet lelut ja treenailemaan koiria oikein mukavasti.

Aurinkokin pilkahti - sunnuntaina, kun piti kotiin lähteä
Poikien uusi kaveri Eeti (tai lähinnä Kodan kaveri :D )
 Juhannuksen alla meille muutti kaikenlaisia ihanuuksia kotiin! Ihanan kiiltävä, hopeinen kaunokainen Kainpolta asettui taloksi muutama viikko sitten ja yhteisiä kilometrejäkin on kertynyt jo mukavasti! Kickbike crossmax 20D+ on siis tämä perheen uusin jäsen malliltaan, ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen! Hyvin sujuu yhteisymmärryksessä työmatkat ja reissut kauppaan, ja juhannuksena ensimmäiset koiratreenitkin päästiin korkkaamaan!

Mun uusi kaunokainen <3 Kiitos Kainpo !
Bolt ja uudet vetokamppeet!
Hyvin kiristyy hihna ;)
Vedot mahdollisti myös uutuuttaan hohtavat valjaat - molemmilla koirilla! Niinkuin edellisessä postauksessa vihjailinkin, on nyt molemmille pojille hommattu hyvin istuvat ja hyvälaatuiset valjaat vetopuuhiin. Boltille sopi loistavasti Zero DC:n pitkän mallinen valjas ja Koda sai niinikään Zero DC:n valjaat, joskin ne lyhyemmät. Hyvinkään Salamanterin myyjien avustuksella molemmille pojille löytyi useampikin sopiva vaihtoehto, joista päädyin noihin yksilöihin! Mukaan tarttui myös Zero DC:n 2,5m pitkä jousto.

Näillä uusilla välineillä olikin sitten hyvä valjastaa pojat baanalle. Treenit mökkitiellä aamutuimaan juhannusaattona. Jarin laitoin kuskiksi Kodan perään vanhalla mummopyörällä, ja itse toimin Boltin kuskina kickbikella. Bolt lähti ensimmäisellä kerralla perään, toisella otettiin yhteislähtö, kolmannella Bolt lähti tyhjiin. Jokainen versio toimi hyvin ja ohituksissakaan ei ollut mitään ongelmaa - kummallakaan! Pojat olivat super innoissaan vetämisestä pitkästä aikaa!

Viikonlopun ainoa veto oli tuossa, mutta urheiltiin me muutenkin. Boltin rakkaat frisbeet oli mukana, joten niitä noudettiin milloin mistäkin. Sunnuntaina jopa vedestä! Koda on uimari konkari ja uisi niin kauan kuin annettaisiin. Boltilla on tuohon vielä matkaa, mutta alku näyttää lupaavalta! Vedessä viihtyi loistavasti, mutta syvemmässä vedessä oli vielä vähän jännää! Staffi kaveri Eetin uimaliiviä kun lainattiin muutaman kerran, sai poju sen verran itseluottamusta, että uskalsi rakkaan frisbeen noutaa uimalla! Joskin vain muutaman uintivedon verran.Mun rakkain <3
Kirjoittajastakin joskus jotain kuvaa :)


Kiva kun luit meidän juhannus kuulumisia!

Ja nyt meidän onkin aika ruveta pakkailemaan ensiviikonlopun seikkailua varten! 
Norja täältä tullaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti