maanantai 24. elokuuta 2015

Uimakoulu

Tämmöisillä helteillä ei ajatus oikein juokse, kuten ei myöskään koirat. Pakko liikkumattomuutta takana jo lähes muutama viikko ja tämä näkyy molemmissa koirissa (omistajassakin, mutta hiukan eritavalla...) Ainoa keino karvakorvien liikuttamiseen on ollut öiset kävelyretket sekä uiminen. Harmivain että herra vuoden.vanha.super.energinen.tuhoaja.lapsi ei vielä muutama viikko sitten piitannut vedestä muuten kuin sisäisesti.


 Kaikkea kokeiltiin. Super rakas frisbee, mamman kenkä, pallo, Koda, hukkuvaa esittävä omistaja, mikään ei saanut lapsosta irrottamaan takajalkoja pohjasta. Kaksi viikkoa sitten vietettiin poikien kanssa viikonloppu Hyvinkään SRK:n jatkoriparilla. Minä töissä, poitsut eräänlaisina ärsyttävinä maskotteina. Leiri sijaitsi järven rannalla ja kelit olivat paahtavat, joten Kodan vein uimaan ja Boltinkin muka uimaan. Erään neronleimauksen myötä hyppäsimme Kodan kanssa soutuveneeseen ja jätimme Boltin rannalle. Kaksi rakasta kun vietiin pois niin silloin riitti nössölapsellekkin. Kovaa tuli perään!! Ei mitenkään tyylipuhtaasti, mutta uiden ja se riitti! Tuosta yhdenkerran oivalluksesta lähtien Bolt on ollut aivan yhtä hurja vesipeto kuin Kodakin! Laiturilta ei vielä hyppää, mutta Kodakin uskaltautui ensimmäistä kertaa vasta nyt kahdeksan ja puoli vuotiaana.

Viimeiset pariviikkoa ollaan uitu paljon! Kaveri näytti uuden aivan loistavan uiskentelupaikan suhteellisen lähellä, ja tuolla ollaankin vietetty tunteja crocseja vedestä noutaen. On suurta luksusta kun voi luottaa siihen että pentukin nukkuu koko päivän kun on töissä! Liika energia tuhlattu sallitulla ja hauskalla tavalla!

Boltin ensimmäinen "seisonta"
Komea lapsonen !
Boltin ja Ekan eiliset iltauinnit
 Tällä hetkellä ruudun tällä puolen turpoaa lettutaikina, spotifyista soi Norjan Top 50 lista (suosittelen), yksi "bloggaaja" kärsii valtaisasta päänsärystä kauniin päivän kunniaksi, yksi nahkakoira on vallannut sohvan ja yksi karvanlähdöstä kärsivä vanhus nukkuu pikkukerällä eteisen lattialla. Pian olisi edessä hiukan hallituksen kokousta, treenit jos lämpötilat malttaa tuosta yhtään laskea ja aikainen nukkumaan meno. Seuraavat kolme päivää taidan nukkua! Vapaata kun on! Tai sitten me uidaan :)

Nauttikaa tekin viimehetken kesäkeleistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti