tiistai 19. tammikuuta 2016

Nimensä veroinen

Steele - Bolt - Superkoira Bolt - Usain Bolt. Rakkaan pikkupentuni nimen innoittajat! Poju on kyllä tässä viimeaikoina todistanut olevansa nimensä veroinen!

Joulukuun onnettomuudet selätettiin hyvin ja miltein heti toipumisajan jälkeen päästiinkin treenaamaan lumelle! Ja täytyy todeta ettei mikään ole parempaa kuin Bolt, latu, auringonpaiste ja hyvät treenikaverit! Näistä elementeistä oli meidän kulunut viikonloppu kasattu <3


VUL juniorleiri jouduttiin perumaan lumenpuutteen vuoksi, mutta muutaman junnun kanssa kokoonnuimme tänne Hyvinkäälle treenailemaan omatoimisesti. Torstaista sunnuntaihin hurjan hauskaa seuraa, tehokkaita treenejä ja suhteellisen kaaottista menoa. Torstai päivällä oli minun aika muuttaa jälleen omaan kotiin takaisin Hyvinkäälle. Torstai iltana noudin Jonnan ja Boltin veljen Rallin Pasilan juna-asemalta. Pojat tapasivat ensimmäistä kertaa pikkupentu ajan jälkeen, ja olivat parhaita kavereita välittömästi. Perjantaina päästiinkin jo treenailemaan yhdessä! Tuusulanjärven jäällä pikaiset ajelut hangessa (ei oltu vielä löydetty hyviä baanoja). Auringon paistaessa risteilimme pitkin järveä vailla päämäärää. 3km vedot ja perään hurjaa juoksentelua pitkin hankea!

Lauantai aamuna saapui tiimin vahvistukseksi Jade Lahdesta. Jadella ei ollut mukana omaa koiraa, mutta kanssamme treenailemaan oli eksynyt liuta Uudenmaanvetokoira urheilijoita, joista muutaman koiran kanssa pääsi Jadekin suksille. Lauantai oli jäätävän kylmä päivä, mutta treeni kulki hyvin lanatulla baanalla satojen muiden hiihtelijöiden seassa. Ruuhkaa oli, mutta onneksi ohitukset ovat pomminvarmoja! 6km täyskierros ja pari kappaletta 1km pyrähdyksiä. Viimeisen kilsan pääsin hiihtämään Boltin ja Rallin kanssa yhdessä! Ja nyt ei voi kuin todeta että ihan oikeasti tarvitsen toisen seisojan! Sukset, kaksi innokasta seisojaa edessä, parempaa en ole vielä kokenut! Lauantai ilta meni nauraessa hulluna, syöden vähemmän urheilijamaisesti ja kaikesta mahdollisesta höpötellen.

Shoppailtiin juniorteam asuissa Hyvinkään kauppakeskus Willassa! Päitä kääntyi perään jatkuvasti :D

Sunnuntai aamuna vielä viikonlopun viimeisiin treeneihin! Ensimmäinen 5,4km kierros ilman sauvoja perässä seisten. Toinen 5,4km kierros itsekkin hiihtäen. Kolmas 1km pyrähdys taas Boltin tahtiin. Aina mennään laukalla. Lunta haukkaillaan vasta maalissa. Uudelle kierrokselle lähtövalmiina vaikka heti edellisen päätyttyä, vaikka kilsoja olisi takana jo se 10,8. Ylpeä tässä on pakko olla. Lapsi täytti eilen kisaiän ja on kyllä niin valmis kisoihin <3

Uteliaimmat ja kärsivällisimmät pääsevät näkemään Boltin ja veljet tositoimissa! Go Pron testiajelu :)


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hienolta! Hyvännäköistä menoa. :-)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa, että treenit sujuu :) Katsoinko oikein, että olette menossa pulkkaluokan EM-katsastuksiin Rovaniemelle? :) Ja hienot on puvut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan koirahiihtoluokkiin ollaan suuntaamassa :) ei ihan vielä riitä rohkeus ja rahkeet pulkkailua kokeilemaan, ehhkkä joskus :'D ja kiitos kukahan suunnitellut ;)

   Poista
  2. Eli Tervolaanko narukatsastuksiin(?) :) Noh siellä nähdään! Kiva nähdä Bolttikin ladulla :)

   Poista