lauantai 22. helmikuuta 2014

Vaihtoehtoista treenaamista

Ei ole tämä Etelän lumitilanne mihinkään viikossa muuttunut. Lunta ei näy eikä kuulu. Kisoja perutaan hirvittävää tahtia, ja treenaamiset ovat surkeassa jamassa. Juuri  äsken pähkäiltiin äitini kanssa tulevan viikon treeni suunnitelmaa. Pientä, tykkilumella tehtyä latua täytyy lähteä kiertämään, kun ei enää edes jäälle uskalla lähteä. Taisi tämä talvi olla tässä tuon lumen tulon suhteen.

Viime viikon vietin elämää yhden vauhdikkaan rippileiri porukan mukana, joten varsinaiset treenit ovat jääneet väliin. Hiukan lihaskuntoa, etenkin punnerrusten ja kyykkyjen muodossa. Myös erilaiset hippaleikit on tullut tehokkaasti läpikäytyä. Nyt kuusituntia olen kotona oleillut, ja vieläkään en ole saanut aikaiseksi liikkumaan lähtemistä. Taitaa jäädä huomiselle. Kevyt iltalenkki koirien kanssa saa riittää tälle illalle. Oma kroppa on myös kärsinyt kaatumisten takia. Syksyn kickbike onnettomuuden jäljiltä on edelleen vasen puoli lantiostani jumissa, ja veri ei tunnu kiertävän kunnolla koko jalkaan. Viime viikolla harrastin myös tuolista ohi istumista, sekä liukastelua jonka takia häntäluuni on kipeä ja takapuolessani komea mustelma.


Koda oli reissuni ajan hoidossa siskollani hänen koulullaan (Valkealan kennelkymppi), joten pikkupoitsu on kyllä saanut liikuntaa. Falcon on viettänyt kotona ainoan koiran onnellista elämää, liikkuen ainoastaan lenkeillä vapaana juosten.
Kodakin ikävöi lunta (2013)
Huomenna olisi pitänyt olla kauden toiset kisat meille, mutta lumitilanteen takia nekin peruttiin. Myös muutama muu kilpailu on vaakalaudalla. SPKL:n kilpailut Imatralla sekä Jämin SM-kilpailut. Imatra on meitä vielä sen verran lähellä, että jos kilpailu järjestetään, teemme kilpailu paikalle päivämatkan ilman yöpymisiä. Jämi taas on sen verran kauenpana, että reissuun menee useampi päivä. Suunnitteilla olisi myös osallistua SM viestiin joka kilpaillaan sunnuntaina, lauantain yksilömatkojen jälkeen. Joukkuekin on ajatuksen tasalla valmis. Beauceron joukkue, johon kuuluisi meidän lisäksi kaksi erittäin taitavaa ja nopeaa koirakkoa. Katsotaan tuleeko joukkuetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti