keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ahmatit

Vaikka yksi tekstin tunnisteista on arkea, toivon että tästä ei tule pojille tapaa.

Olin käynyt ostamassa Boltille uutta ruokaa, ja jättänyt 15kg säkin eteiseen odottamaan, että koirienruokakaappiin tulisi lisää tilaa entisen tyhjetessä. Luottavaisin mielin lähdin töihin, koirat jäivät tuttuun tapaan eteis- keittiö akselille. Kotiin tullessa oli edessä lattia täynnä koiran ruokaa ja kaksi vyöryvää karvakasaa. Pojat olivat sitten yhteistuumin päättäneet tunkeutua ruokasäkkiin ja nauttia muutaman päivän ruuat yhdellä kertaa. Jäljelle jääneen ruuan keräys säkkiin ja suoraan ulos. Ruokaa oli mennyt ehkä vajaa pari kiloa(suht. vaikea arvioida)? ja kyllä näkyi koirien vatsoista.

Bolt oli oma vauhdikas itsensä, pienellä lisä renkaalla vyötäröllä, mutta Kodan masu ei tykännyt. Bolt oli jo tänään aamulla valmis syömään normaalisti (sai silti paastota päivään ), mutta Kodan kohdalla täytyy vielä harkita jopa tämän illan ruokaa. Tuntuu että Kodalla ei millään meinaa sulaa ruoka ja turvotus pysyy. Käväistiin juoksemassa muutama kilometri, jonka jälkeen alkoi Kodakin näyttämään paremmalta, että eiköhän se tuosta lähde. Ruoka oli molemmille koirille uusi, ja tarkoituksena oli kokeilla miten toimisi Boltilla: hyvin näyttää sulavan ja maistuvan. Kodalle ruoka oli aivan liian vahvaa ja varmaan siitä syystä mahan sulatus tahtikaan ei ollut normaali.

Tästä tempusta ainakin opimme sen, että ruokasäkit _suoraan_ kaappiin suljettujen ovien taakse :)

Tämän päivän hölkkä/juoksu lenkki oli Kodalle sulatus lenkki ja itselleni pientä tuntumaan taas treenaamiseen. Flunssa alkaa pikkuhiljaa hellittää otettaan joten uskaltauduin kokeilemaan keuhkojen kestävyyttä. Juostiin 2,5km täysillä (=minä täysillä, Koda ei tällä kertaa vetänyt kuin ihan alussa hiukan, annoin mennä sitä tahtia kun tuntui hyvältä) Juoksu luisti, keuhkot kestivät hyvin ja vaikka kropan ainoa treeni Jämin kisojen jälkeen on ollut rappumme 48 porrasta useaan kertaan päivässä kivuttuna, jaksoin hyvin! Oikea pakara alkoi noin 2km kohdalla kramppaamaan pahasti, taistelin kuitenkin lenkin viimeiset mäet loppuun. Huomenna saa nähdä oliko viisas veto :) Oma fiilis treenistä on loistava! Vaikka matkallisesti eikä ajallisesti lenkki ollut pisimmästä päästä, sain vedettyä täysillä ilman että tuntui aivan kauhealta. Puolikuntoisena oikein hyvä treeni! Tästä mennään parempaan suuntaan :)

Treenin tiedot:
Kesto:                14:36
Matka:               2,5km
Keskinopeus:    10,3km/h
Maks.nopeus:    24,2km/h

Sori tuli pitkästä aikaa kuvaton postaus :) Kattelkaa edellistä postausta, niihin kuviin on panostettu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti