perjantai 6. lokakuuta 2017

SM jännitystä ja välinepäivitystä

Huomenna, oikeastaan jo aivan muutaman tunnin päästä, saa herätä jälleen kilpailupäivään. Kauden ensimmäinen SM-kilpailu on edessä. Kilpailemme Boltin kanssa yhden koiran kärry kilpailuissa SM-titteleistä. Kilpailuun on ilmoittautunut ennätyspaljon kilpailijoita, joiden taso on aivan maailman huippua. Kovassa seurassa siis ollaan. Pelkässä on kickbiken SM sarjassa on 27 osallistujaa, joka on aika varmasti ennätys!


Realistiset tavoitteet tälle kilpailulle ovat lähinnä hyvän ajan tavoittelu. Oma potku ei vieläkään kulje aivan toivotulla tavalla ja Boltilla on ollut hiukan käynnistymisvaikeuksia kesän sairastelun jäljiltä. Onneksi Kaitsu Kainpolta hoiti kickbiken huippukuntoon, joten siitä ei jää suoritus ainakaan vajaaksi. Kilpailuamme voi seurata Uudenmaan vetokoira urheilijoiden online tulospalvelusta. Toki saa myös tulla paikanpäälle seuraamaan rapa-rallia ;)

Bolt haki vauhtia tähän kilpailuun viime viikonloppuna Jämin syyskisoista Kaitsun kanssa. Poikien pinkoessa kovan kilpailun kolmansiksi, minä suoritin muutto urakkaa Hyvinkäältä Espooseen. Loistavista suorituksista huolimatta oli koirassa ollut nähtävissa toisena päivänä kuitenkin selvää väsymistä, joka olikin vähän odotettavissa treenikauden lyhyyden takia. Tällä hetkellä vetoja on takana vain 6viikkoa, joten hiukan tässä hirvittää erityisesti viikonpäästä kilpailtavat koirapyöräilyn SM-kilpailut, jotka ovat meille kuitenkin se ykköskilpailu. Toisaalta kun ajattelee, että alle kuukausi sitten osallistuminen koko kilpailuun oli pelkkä haave pyörän puuttumisen vuoksi, on meidän tilanne suorastaan erinomainen.

Bolt ja Kaitsu Jämillä  ©Anna-Leena Ylitalo
Opiskelijabudjetilla elävälle, vuoden sisään kaksi varastettua pyörää on ollut erittäin kova takaisku, sekä kilpailu-uran kannalta että taloudellisesti. Pyörää ei siis ollut ollenkaan. Tässä tilanteessa apuun riensi iso joukko ystäviä sekä Boltin kasvattaja DocTrSam:n Samppa Nissinen. Samppa auttoi valtavasti uuden pyörän hankinnassa. Itse en olisi ikinä varmasti osannut löytää mitään pyörää näin loistavalla hinta-laatu suhteella. Samppa inspiroi muitakin apuun, jonka ansiosta uuden pyörän keulaa koristaa myös uusi ja upea Ultra Swing -adapteri Kainpolta. Mukana pyörän hankkimisessa mukana oli useita ihmisiä, joita en voi koskaan kiittää riittävästi!

Ohkolan kilpailuiden jälkeen lähdetään ajelemaan kaikki Espoon ulkoilureitit läpi, jotta löydetään parhaat treenipaikat sekä saadaan pyörän kanssa hyvä yhteishenki tuleviin koitoksiin. Edelleen suunnitelmana Puolan MM-kilpailut, jos kaikki nyt vain treenien kanssa sujuu suunnitelman mukaan.

Onnellinen pyöränomistaja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti