tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kodan kanssa lomailua

Heippa taas!

Nyt on kesäloma alkanut sekä kouluista, että aika pitkälti myös vetopuuhista. Satunnaisesti, kun viileempiä kelejä esiintyy tulee lähdettyä näin kesälläkin treenaamaan koirien kanssa. Viikonlopun ylioppilasjuhlia varten siirryttiin niinkin pohjoiseen kuin keski-Pohjanmaalle viettämään kesää Kodan kanssa. Täällä palloillaan juhannukseen asti. Itse opettelen ajamaan autoa, luen ylioppilaskirjoituksiin ja treenaan kesän suurta koitosta Tahko MTBtä varten. Koda saa pääosin nauttia lomailuista ja ihmisten rapsutteluista. Jos törmätään agilitykilpailuihin, niin niissäkin saatetaan pyörähtää.

Kodan lomailua meren rannalla

Kummisetäni innoittamana päätin lähteä kokeilemaan hiukan omia rajojani ja ilmoittauduimme serkkuni Annan kanssa Tahko MTB maastopyöräily kilpailuihin. Matkana on 60 km ja maasto hiukan erilaista kuin koirakisoissa. Tahkoa varten piti sitten aloittaa treenitkin. Vaatii kropalta kuitenkin hiukan erilaista suorittuskykyä kuin nuo lyhyet, mutta nopeatempoiset itselleni normaalit matkat.

Eilen kävimme polttamassa hiukan kakkukaloreita ja polkemassa maastossa noin 24km. Lenkki kulki Kokkolan eteläpuolella metsäpoluilla. Keli näytti viileältä, mutta lenkillä tuli kuuma ja hiki. Lenkki juuri sopiva, vaikka takapuoli meinasi sanoa loppulenkistä sopimuksensa irti. Ajoin reitin omalla kilpapyörälläni, jonka otin mukaan kotoa. Matkaan mahtui pehmeää rantahiekkaa, suota, kivikkoa ja kovapohjaista metsäpolkua.Tänään on mukava hellekeli joten päätin viedä Kodan vesiurheilemaan. Juoksimme 1,5km päässä sijaitsevalle lammelle polskimaan. Pojulla olisi ollut kovastikkin vetohaluja, mutta itse olin unohtanut ottaa juoksuvyön mukaan, niin ei oikein vetämisestä ollut hyötyä. Molemmat sai kunnon treenin lämpöisessä kelissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti