maanantai 14. huhtikuuta 2014

Edustustehtäviä

Viikonloppu oli täynnä hulinaa! Kevät-koira tapahtuma Valkealassa ja Nuorten harrastemessut Vantaalla. Molemmissa olin paikalla, toisessa Falconin ja toisessa Kodan kanssa.

Kevät-koira tapahtuma oli Valkealan kristillisen kansanopiston kennelkymppiluokan järjestämä Match Show ja koira tapahtuma. Minut oli pyydetty tuonne vetämään lapsia kärryssä Falconin kanssa. Päivä oli ihan mukava, vaikka kyyditettäviä lapsia oli harmittavan vähän. Ajelin sitten oman aikani kuluksi Falconilla pitkin tapahtuma aluetta istuen itse kärryn kyydissä. Hauskaa oli ja Falcon tuntui tykkäävän. Tapahtuma oli hieno, vaikka meidän paikkamme tapahtuma-alueella oli huono. Olimme syrjässä tapahtumien keskuksesta, joten näkyvyys ei ollut parasta mahdollista.

Sunnuntaina oli Vantaalla Hämeenkylän koululla Nuorten harrastemessut. Tuollakin olin siis palloilemassa ja esittelemässä yhtä lukuisista seuroistani. Tällä kertaa Vantaan palveluskoira yhdistystä. VPYssä treenaamme Kodan kanssa rauniota, mutta mahdollisuuksia on myös useisiin muihinkin lajeihin. Koda oli messuilla aivan elementissään! Jokainen pisteemme lähelle eksynyt pääsi kokemaan Kodan "puppy face" tyylin. Poju oli taas kuin ei olisi koskaan saanut rapsutuksia.


 Vetokoira ja sen kyytiläiset

Messut olivat sisätiloissa muutamaa pistettä lukuunottamatta. Meidän pisteemme oli pihalla, ja sateinen keli veroitti kiinnostuneita. Koiria oli jatkuvasti rapsutettavana, treeni esineistöä esillä, ja jopa muutama Kickbike kokeiltavana. Seuramme puheenjohtajalla oli myös vetokärryt mukana, ja pienet lapset pääsivätkin ajelulle. Lisäksi saimme Kainpolta lainaksi kaksi esittely Kickbikea, jotka herättivät oikein runsaasti kiinnostusta. Mukana oli enemmän lasten kokoa oleva Freeride, sekä koira käyttöön parhaiten sopiva Cross max. Etenkin Freeride oli lasten mieleen ja aikuisetkin uskaltautuivat kokeilemaan Cross Maxia. Saimme mukavasti näkyvyyttä VPYlle sekä kickbike harrastukselle (sekä koiran kanssa, että ilman).


 Messujen innokkaimmat potkuttelijat!

Harrastemessuille ei Falcon päässyt mukaan, mutta sukulaisia löytyi :)
Dali herra on niin komea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti