perjantai 18. huhtikuuta 2014

Takaiskuja ja aamuseikkailuja

Falcon on aina ollut suhteellisen terve ja kisakaudet ollaan selvitty "puhtain paperein" läpi. Ei onnettomuuksia, tai suurempia jumiutumia. Tiistain treenien jälkeen huomattiin kuitenkin Falconin anturoissa haavat.

Vasemmassa etu tassussa on kuluma, samoin kuin vasemassa taka tassussa. Hiukan vuosi vertakin tuo takatassun haava, mutta sen kanssa ei ole ollut enää mitään ongelmaa. Puhdistus ja homma sillä selvä. Vasen etutassu on kuitenkin vielä kipeä. Falcon ontuu ja ole erityisen innoissaan liikkumisesta. Haava ei vuoda, eikä näytä erityisen pahalta. Alustasta riippuen kävelee ihan hyvin. Hiekka ja asfaltti ei selvästi tunnu mukavalta, mutta metsässä menee ihan mukavasta. Lenkit onnistuu siis ongelmitta!

Tämän päivän aamulenkillä ei ainakaan tassu haitannut yhtään mitään! Falcon kulkee lenkit hihnassa vaikka tottelee hyvin kutsuja. Ainoa poikkeus on kun lähellä on peuroja! Ja niitä täällä riittää. Vaikka Falcon on täysin paimen koira, on sen rakkaus peuroja kohtaan aika hauskaa, paitsi silloin kun itse roikkuu hihnan toisessa päässä. Tänä aamuna ei peuroja näkynyt, mutta Falcon päätti lähteä aivan loppu lenkistä jatko kierrokselle hihna perässä roikkuen.

Falcon ja Pixeli kiertelivät aivan lähi alueella, mutta kumpikaan ei "kuullut" kutsujani. Pieniä sydämmen tykytyksiä aiheutti herrojen vierailu autotien toisella puolella. Falcon suoritti syöksyilyä autojen seassa (luojan kiitos nyt on pyhä, niin liikennettä on vähän! ) ja Pixeli kävi pussailemassa lenkkeilijöitä. Molemmat koirat sain takaisin kotiin ehjänä. Pixeli pääsi koiratarhaan loikoilemaan Kodan kaveriksi, mutta Falcon otettiin sisään vaurioiden tarkistukseen. Onneksi ei lisä vahinkoja sattunut! Tassut samassa jamassa kuin lenkille lähtiessä ja ei ottanut onneksi osumaa autoihin!

Nyt on Falcon "tossu arestissa" sisällä, että saadaan anturat kuntoon. Paljon rapsutuksia ja haleja meidän isolle nallekarhulle. Juoksemaan lähdetään vasta kun tassu täysin kunnossa :) Eli nyt on vähän treenitaukoa tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti