torstai 10. huhtikuuta 2014

Ulkoasu päivityksiä ja kesäkunto 2014

Kelit alkavat jo olla sellaisia, että nuo talviset bannerit alkoivat jo tympiä. Operaatio sulanmaan blogi-look on nyt suoritettu ja ulkoasu hieman kesäisempi.

Tämän päivän treeninä oli elämäni ensimmäinen todellinen salikäynti. Aloitimme ystäväni Sarin kanssa projektin "kesäkunto 2014". Sarin tuttu teki meille aivan aidot treeniohjelmat ja nyt alkoi niiden noudattaminen.

Viikkoon mahtuu kaksi salia ja kaksi lenkkiä. Salit suoritan ohjelman mukaisesti, mutta lenkit taitavat mennä koiratreenien seassa. Tänään oli sali 2, koska tiistain sali 1 oli jäänyt väliin potkutekniikkakurssin vuoksi. Ohjelma on inhinmillinen, joskin huomasi kyllä välittömästi oman heikkoutensa. Olen aina treenannut lajinomaisia treenejä ja panostanut pyöräilyssä ja hiihdossa vaadittaviin lihasryhmiin. Vatsan, selän ja osittain myös käsien lihakset ovat jääneet vähemmälle huomiolle ja se näkyi ohjelman suorituksessa. Jalkojen lihasryhmiin painottuvat liikkeet onnistuvat täysin ilman tuskaa ja hyvinkin kevyesti (ensikerralla isommat painot), mutta esim. penkkipunnerruksessa olin aivan pulassa.

Tykkään haastaa itseäni, mutta voi olla että huomenna kaduttaa ja paljon! Potkutekniikkakurssin jäljiltä on vieläkin lihakset kipeät ja liikkuminen hidasta. Pohkeiden yläosat, etureidet, pakarat ja olkalihakset ovat valmiiksi jo aivan jumissa. Huomenna todennäköisesti myös vatsat ja hauikset.

 Tavoitteena olisi päästä huomenna vielä uudestaan salille ottamaan vähän palauttavia. Ja täytyyhän tottakai nuo loputkin lihakset saada jumiin...

Uudesta ulkoasusta saa antaa palautetta ja huomatkaa myös päivittynyt tapahtuma palkki!

Löytyi tuolta sosiaalisenmedian ihmeellisestä maailmasta hauska juttu kickbike harrastuksesta, ihan leppoisalla tasolla! Linkki Itä-Hämeen uutisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti